Едно участие в телевизионно предаване понякога може да промени възприятието на цяла нация за един човек. Обикновено такива влияния са отрицателни, но случаят на Бояна Шарлопова показа, че те могат да бъдат и със силно положително въздействие. Само преди няколко дни много хора я смятаха за обикновена златотърсачка, която само прахосва парите на покойния си съпруг, бизнесменът-милионер Стефан Шарлопов. След участието й в „Черешката на тортата“, обаче, цяла България се влюби в Бояна.
Бояна Шарлопова впечатли зрителите на „Черешката“ не само с уменията си в кухнята, но и със скромността, искреността, милото си излъчване и интелигентността си. Официалните страници на предаването в социалните мрежи преливат от ласкави коментари за нея – зрителите масово изразяват възхищението си към красивата вдовица. Мнозина от тях признават, че са били с предразсъдъци спрямо нея, но възгледът им се промени веднага, щом я видели да готви.
Хубавата блондинка от Пловдив се оказа истинска господарка на кухнята. Тя лично приготви зелевите сарми в глинен съд, които обикновено прави със свински суджук, но в случая използва телешки, защото един от гостите й не консумира свинско. Това е журналистът от иракски произход Мохамед Халаф. Освен това, Шарлопова замеси тесто за хляб, като изглеждаше, че това не е първи път за нея, и покани двете си дъщери да украсят хляба с добри пожелания, тъй като това е било традиция в семейството им за Коледа. На базата на това, както и от начина, по който се справяха с тестото, става ясно, че и момичетата също са опитни в кухнята. Предястието, което Бояна приготви, беше гурме вариант на циганската баница, запечена във фурна и поднесена с пастърма и поширано яйце, а като десерт сервира баклава и цедено кисело мляко с мед и орехи.
Богатата вдовица, без следа от суетност, разказа за консервираните домати и градинските подправки, които са от градината на майка й в село Долно Уйно в Кюстендилско. Бояна разкри, че прадядо й е бил овчар, и тя е израснала с овче мляко, което обичала, особено каймакът му. През цялото време, докато готвеше, тя разказваше интересни истории от семейния си живот със своя покоен съпруг, включително за първата си питка за Бъдни вечер, която била толкова твърда, че Стефан предложил да я режат с резачка. Оттогава насам красивата дама много се усъвършенствала в кулинарията.
„Прекрасна Бояна – стил, изящество, класа, умения!”; „Беше перфектна, нежна, внимателна, стилна, с клас”; „Тази жена е разкош и удоволствие за сетивата!” – такива са само част от многото положителни коментари на зрителите на „Черешката“.
Бояна не се опитва да скрива възрастта си пред публиката. Тя сподели, че е на 47 години. Бояна е майка на 4 деца. При първата си среща с Шарлопов той казал, че иска трима наследници от нея, но третата й бременност била с близнаци, така че получил четирима. Освен това Бояна има заварена дъщеря от друга връзка на мъжа си. Въпреки слуховете, че не е в добри отношения с нея, в дома й, който бизнесдамата показа в „Черешката”, има снимки на семейството, на които момичето присъства.
Децата на Шарлопови не изглеждат разглезени. Голямата дъщеря на Бояна не е разполагала с джобни пари чак до 6-и клас. Баща й не считал за нужно да й дава, защото в училището, в което я бил изпратил, било осигурено всичко, което й е необходимо за деня. Майката едва измолила да дават на детето поне по левче на ден, за да има самочувствие, пише hotarena.
Facebook Comments