Победителка в конкурс за красота счупи стереотипа, изтри си грима пред журито и всички изпаднаха в шок

В конкурсите за красота обикновено се отличават изключително красиви, харизматични и изпълнени с перфектни фигури дами, които съответстват на общоприетите стандарти на женската красота.

Но на едно от тези състезания победителката успя да разруши всички тези стереотипи.

Изключително очарователна и впечатляваща, Арина Алиева привлече вниманието на публиката в интернет конкурс за красота сред хиляди кандидати.

Но нещо удивително и неочаквано беше откритието, че под това съвършено визуално външност се крие мъж.

Това младо лице, наречено Илай Дягилев от Казахстан, е активен в света на модата и моделирането. Демонстрации на дрехи, фотосесии – всичко това е част от ежедневието му. Така се зароди идеята за едно интригуващо приключение…

Илай, убеден в това, че модата изобразява момичетата като безлични личности, реши да докаже своите думи. Той взе участие в конкурс за красота, облечен и представен като млада дама. Не само достигна финала на „Miss Virtual Kazakhstan“, но и спечели състезанието!

Въпреки че беше избран за победител, Илай не гонеше титли. Когато стигна до финала, той изненадващо призна всичко, след което журито избра друга участничка. Той изрази твърдо мнение, че винаги е бил привързан към естествената красота, индивидуалността и стила, отказвайки се от модните тенденции, които всички използват.

Илай беше приятно изненадан от реакцията на мнозина, които посрещнаха неговата постъпка с възхищение. Този акт, в крайна сметка, доказа, че обществото трябва да преразгледа стандартите за красота и да подчертае уникалността на индивида, вместо да се придържа върху стандартизираната и еднаква красота, която често се налага.

Facebook Comments